Video : Tipsbladet
1. division

Silkeborg-backs karriere er i fare: Skal opereres for tredje gang

Gustav Dahl har allerede været gennem to hofteoperationer, og nu den venter den tredje. Lykkes det ikke denne gang, kan karrieren være forbi for den 23-årige back.

Der hviler åbenbart en forbandelse over Silkeborg IF's venstre back. I sommer måtte Mikkel Cramer i en alder af 26 år stoppe fodboldkarrieren på grund af tilbagevendende problemer, og nu risikerer Gustav Dahl at gøre det samme.

Den 23-årige Silkeborg-spiller er tidligere blevet opereret i både højre og venstre hofte, og han nåede at gøre comeback i foråret 2018. Siden i sommer har problemerne dog været så omfattende, at han nu står over for sin tredje operation.

Løser den ikke problemerne, kan Dahls dage som professionel fodboldspiller være talte.

- Det er specielt det seneste halve år, det har været rigtig svært. I den periode har jeg indset, at det ikke længere handler om, hvornår jeg bliver klar igen, men om jeg bliver klar igen, siger Gustav Dahl til Midtjyllands Avis.

Han har dog endnu ikke opgivet fodboldkarrieren.

- Det er selvfølgelig svært at lade være med at tænke på det, men jeg prøver at være så positiv som muligt. Jeg vil gøre alt for at blive klar igen, og der er ikke nogen, som har sagt, at jeg burde stoppe. Så jeg går stadig efter det og tror på det.

Backen, der har spillet hele sin karriere i Silkeborg IF, har slet ikke været i kamp i denne sæson. Han fik 13 kampe i henholdsvis starten og slutningen af sidste sæson.