Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-profilens dom: Det bliver spændende med Jens Martin Gammelby

Forårssæsonen nærmer sig i Superligaen, og tipsbladet.dk varmer op med et interview med en spiller fra hver af de 14 klubber. Her er det Simon Tibbling fra Brøndby IF.

Brøndby IF ligger nummer tre i dansk fodbolds bedste række, men holdet har henholdsvis 14 og 17 point op til FC Midtjylland og FC København, så det bliver svært for de blå-gule at rykke længere frem i tabellen.

På Tipsbladet.dk byder vi velkommen til forårets kampe i Superligaen med et interview med en spiller fra hver af de 14 klubber i rækken.

Her er det Simon Tibbling fra Brøndby IF, der giver os sit syn på tingene i klubben fra den københavnske vestegn.

Hvordan vil du vurdere jeres sæson hidtil?
- Det er klart, at det ikke har været så godt, for vi ville gerne have haft flere sejre og spillet mere Brøndby-fodbold. Vi skulle have vundet flere kampe, især på Brøndby Stadion. Det er ikke sådan, at jeg kan pege på én ting og sige, at det er årsagen. De andre har også gjort det godt mod os, og det er nok altid sjovt at spille mod Brøndby. De har gjort det svært for os, samtidig med at vi ikke har ramt vores niveau. Det skal vi i foråret.

Hvad forventer du af det kommende forår for dit hold?
- Vi håber på at vinde flere fodboldkampe. Og så skal vi også forbedre vores spil. Det er måden, vi sikrer, at vi får nogle flere sejre.

Og dig selv?
- Først og fremmest handler det lige nu for mig om at blive klar igen, efter jeg fik en fodskade, da jeg var med det svenske landshold. Jeg håber på snart at komme tilbage i fuld træning og komme i kampform. Så handler det om at spille gode kampe, og jeg vil da gerne score nogle flere mål og lave nogle assists. Og ellers hjælpe holdet.

Hvem bliver forårets profil i din klub?
- Vi har mange interessante spillere. Det bliver spændende at se Jens Martin Gammelby sætte sig på positionen (som højre back, red.). Han var en god spiller i Silkeborg, og han har vist sig godt frem. Jeg glæder mig til at se ham. Også Mikael Uhre har set god ud i testkampene og kan få et godt forår. Og så selvfølgelig Simon Hedlund. Han ser også meget spændende ud. Det bliver nogle af dem, man skal holde øje med.

Hvad bliver jeres største udfordring i foråret?
- Det bliver at vinde fodboldkampe - og at vinde mange fodboldkampe. Det skal man gøre i en stor klub som Brøndby. Vi skal vinde alle kampe og spille vores fodbold - Brøndby-stilen - og så kan vi forhåbentlig hente ind på FC Midtjylland og FC København.