Hjulmand efter Brøndby-kamp: I håndbold havde vi vundet 30-15

Kasper Hjulmand forstår ikke, hvordan FC Nordsjælland kunne undgå at vinde premierekampen mod Brøndby IF.

Brøndbys defensiv sejlede i store dele af kampen, og FC Nordsjælland skabte et væld af målchancer, men alligevel lykkedes det ikke Farum-klubben at snuppe tre point i forårspremieren. Et par satsede aktioner i defensiven kostede to straffespark, og derfor endte opgøret på kunstgræsset 3-3.

Et kig på statistikken viser, at FC Nordsjælland afsluttede 20 gange mod gæsternes mål, mens Brøndby selv kom til fadet 12 gange i løbet af de 90 minutter på Right to Dream Park.

Når FCN-træner Kasper Hjulmand ser tilbage på kampen, har han svært ved at fatte, hvordan hjemmeholdet kunne undgå at vinde.

- Det er et chancehav. Havde det været en håndboldkamp, var den endt 30-15 til os, men vi gør simpelthen ikke tingene færdige defensivt, siger Kasper Hjulmand ifølge BT.

Godsway Donyoh blev dobbelt målscorer for FC Nordsjælland i 3-3-kampen, hvor også Andreas Skov Olsen fik netmaskerne til at blafre. Stortalentet ekspederede bolden i nettet på straffespark i anden halvleg.