Gilberto Macena træner med i Hobro IK
Foto: Getty Images
Superliga

Gilberto Macena træner med i Hobro IK

AC Horsens-legenden Gilberto Macena træner med i Hobro IK og skal i kamp for reserverne denne mandag.

AC Horsens-legenden Gilberto Macena kan måske være på vej tilbage til dansk fodbold.

Den 34-årige brasilianer trænede for godt et år siden med i AC Horsens, og det er helt sikkert en drøm for mange ACH-fans at se Macena tilbage i klubben, men det virker ikke sandsynligt, at det kommer til at ske. I stedet kan angriberen måske iføre sig en anden gul trøje.

Gilberto Macena træner således med i Hobro IK, og Superligaens bundprop oplyser på klubbens hjemmeside, at angriberen er med i reserveholdskampen mod Randers FC mandag eftermiddag.

I starten af december fastslog Gilberto Macena, der senest har tørnet ud for Singha Chiangrai United i Thailand, at han gerne vil tilbage til dansk fodbold. Nu har en mulighed i første omgang budt sig i Hobro IK.

- At være i Danmark er ligesom, hvis jeg kommer tilbage hjem (til Brasilien, red). Det er et sted, jeg gerne vil spille igen. Nu er jeg 34 og har været gennem en svær skade, og mange klubber tænker måske anderledes, men jeg ved, at jeg har niveauet og er fit igen. Hvis der kommer en klub fra Danmark og er interesseret i mig, vil jeg selvfølgelig se på det, og jeg vil også gerne tilbage til Danmark, sagde Macena.

Gilberto Macena står noteret for 52 mål i 141 Superliga-kampe for AC Horsens.