Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bundesliga-topscorer beæret over interesse fra europæiske storklubber

Luka Jovic har kun fokus på at præstere for Eintracht Frankfurt, selvom nogle af verdens største klubber har meldt deres interesse.

For halvandet år siden blev Luka Jovic udlejet fra Benfica til Eintracht Frankfurt, og på daværende tidspunkt var det nok de færreste, der havde forestillet sig, at den 21-årige serber nu er blandt de mest eftertragtede angribere i verden.

Klubber som Barcelona og Real Madrid er gentagne gange blevet sat i forbindelse med angriberen, og nu kan den tyske avis, Bild, også fortælle, at Chelsea har budt 336 millioner kroner.

Selv tager Luka Jovic dog rygterne ganske roligt, og han har bare fokus på at færdiggøre sin aftale med Eintracht Frankfurt frem til sæsonens slutning.

- Selvfølgelig er jeg beæret over, at så store klubber viser interesse for mig, men lige nu er jeg glad for at være her i Frankfurt, og jeg har det godt. I øjeblikket koncentrerer jeg mig kun om Eintracht Frankfurt – det er min topprioritet, fortæller Luka Jovic til sportbuzzer.de.

I denne sæson har Luka Jovic scoret 14 gange i Bundesligaen, hvilket gør ham til ligaens topscorer. Derudover har han også nettet fem gange i Europa League, og i aften har han mulighed for at forøge det antal, når den tyske klub møder Shakhtar Donetsk på udebane.

Luka Jovic’ lejeaftale med Eintracht Frankfurt udløber til sommer, men den tyske klub har en købsoption, som den kan gøre brug af.