Video : Tipsbladet
Skandinavien

David Boysen: Jeg fortryder ikke - det burde de gøre

David Boysen ser tilbage på tiden i Elfsborg med stor undren, da han føler, at klubben har spildt både hans og egen tid.

David Boysen med fortid i blandt andet Lyngby og Brøndby er på plads i den svenske klub Helsingborg, hvor han er i gang med forberedelserne til sæsonen. Boysen blev for nyligt hentet til Helsingborg efter bare seks måneder i  Elfsborg, hvor han aldrig fandt sig til rette og hvor kontrakten blev ophævet i januar. 

Selv har David Boysen ikke svaret på, hvad der gik galt i Elfsborg.

- Jeg tror ikke, du skal spørge træneren - de du skal spørge ledelsen. Jeg har ikke svaret. Der er ingen logik i det. Jeg har ingen anelse om, hvorfor de hentede mig, Jeg har intet negativt at sige - det er datid, og jeg er nu glad for at være her. Men som sagt kan jeg ikke svare på det, for jeg aner det ikke. Jeg har ingen anelse om, hvorfor de hentede mig og om det overhovedet havde brug for mig. Jeg fik aldrig chancen for at spille.  

 - Det var mentalt hårdt. Når du sidder i seks måneder uden spilletid funderer du. Jeg er færdig med at fundere nu. Nu vil jeg bare spille fodbold, siger David Boysen til expressen.se

David Boysen glæder sig til at repræsentere Helsingborg, men selv om tiden i Elfsborg slet ikke blev lykken, ser offensivspilleren ikke det halve år som fuldstændig tabt. 

 - Nej, du lærer noget hver dag og oplever forskellige ting i fodbold. Jeg fortryder ikke, men det tror jeg, de gør. Det burde de gøre. Jeg har ingen anelsen om, hvorfor de spildte min tid og spildte deres tid med at hente mig. Men sådan er det. Det er fodbold, og jeg er ikke den første spiller, som det her er sket for - og jeg er sikkert heller ikke den sidste. 

David Boysen fik 10 minutters spilletid for Helsingborg i en træningskamp lørdag og skal i den kommende tid sørge for at bygge formen op frem mod sæsonstarten.