Video : Tipsbladet
Premier League

Aston Villa med udmelding efter spiller blev angrebet: Krysteragtigt

Aston Villas Jack Grealish var udsat for et angreb på banen, da holdet mødte lokalrivalerne fra Birmingham. Det har hans egen klub nu reageret på.

Da Birmingham og Aston Villa stødte sammen i den næstbedste engelske række søndag eftermiddag var det en baneløber, der stjal opmærksomheden. Han var kommet ind på banen og gik med det samme efter at angribe Aston Villas Jack Grealish, som han væltede, inden han blev stoppet og ført fra banen.

Nu har Aston Villa reageret og kommet en officiel udmelding på deres hjemmeside.

Her lægger de ikke skjul på, at de er oprevede over den handling, som gik udover deres spiller i løbet af kampen, hvor de slår fast, at de slår en klar streg i sandet overfor det som skete i søndagens kamp.

- Dette krysteragtige angreb på en spiller er uden fortilfæde i engelske fodbold. Vi stoler på, at gerningsmanden vil mærke lovens styrke, og at myndighederne vil undersøge sagens omstændigheder efter dagens beklagelige hændelse, skriver klubben.

Derudover peger de på, at et opgør mod Birmingham har det stof, som rivalopgør indeholder, men at de er sikre på, at Birmingham er enige i, at spillernes sikkerhed er en vigtig del, og at når sådan noget som dette er sket, så er det en alvorlig sag for hele forboldsamfundet.

Kampen endte desuden med en sejr på 1-0 til Aston Villa efter scoring af netop Jack Grealish.