Dagens Double: Lyngby gør det svært for Silkeborg
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Lyngby gør det svært for Silkeborg

Lyngby har vundet begge indbyrdes opgør i sæsonen. Vi tror på en gentagelse hvor vi spiller dem i varianten pengene tilbage ved uafgjort.

Spilstop 19.00
Lyngby - Silkeborg 1 (asian dnb)
Odds 2,05 hos Bet365

Spilstop 20.45
Wales - Trinidad & Tobago 2 (asian +2)
Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,99 hos Bet365

Lyngby og Silkeborg mødes i den næstbedste danske række. Begge hold har stadig mulighed for oprykning til Superligaen. Bedst stillet er dog Silkeborg på andenpladsen. Lyngby er  otte point efter og kan med en sejr bringe sig ind oprykningskampen. 

Begge mandskaber er kommet godt fra land i foråret med syv point i tre kampe. Særligt Lyngby har fået vendt den lidt skuffende start på sæsonen, og fremstår lige nu markant bedre. Lyngby har vundet begge indbyrdes opgør i denne sæson. 1-0 hjemme og 2-1 ude. Vi tror på endnu en sejr til Lyngby på hjemmebane. Vi spiller den asiatiske variant dnb således at vi får pengene tilbage ved uafgjort. 

Venskabskamp mellem Wales og Trinidad. Wales har ikke for vane at køre sine modstandere midtover. Heller ikke dem der på papiret ikke er det store. Den kategori tilhører Trinidad & Tobago. At Wales skulle vinde med tre mål tror vi simpelthen ikke på. Derfor prøver handicapspillet med +2. Hvis Trinidad vinder med præcist to mål får vi odds 1,0.