Video : Tipsbladet
Superliga

Hedlund om Brøndby: Det er anderledes

Simon Hedlund føler sig som en del af noget specielt ved at spille for Brøndby IF.

I januar blev Simon Hedlund hentet ind i Brøndby IF-truppen, og det er en svensker, der er blevet taget med storm af miljøet på Vestegnen.

Hedlund har nemlig fået en stærk velkomst, som har skilt sig markant ud fra de andre klubber, han har været i. Særligt sammenholdet i klubben er fantastisk, mener han.

- Det er bare anderledes end i andre klubber. Jeg blev på min første dag budt velkommen af mine nye holdkammerater, og flere af dem sagde ’fedt du er her’. Det overraskede mig, for det havde jeg ikke prøvet før. I f.eks. Union Berlin var det ikke det samme, siger Simon Hedlund til klubbens hjemmeside.

- Måske var det fordi, jeg var udlænding og ikke talte sproget flydende – måske var det noget andet. Jeg ved det ikke, men på trods af det var vi en lille gruppe, der talte meget sammen og fik opbygget nogle gode venskaber. Flere af dem taler jeg også stadig med.

- Her i Brøndby IF er det anderledes. Det er som om, at alle i truppen er venner. Alle kommer godt ud af det med hinanden, og jeg føler, at jeg kan gå ud og spise med dem alle sammen. Vi har det bare godt sammen.

Simon Hedlund har spillet seks kampe i Superligaen, hvor han stadig har sit første mål til gode.