Yussuf Poulsen slagtede Hertha med hattrick

Yussuf Poulsen var i ekstraordinært målhumør, da han med et hattrick havde stor andel i nedsablingen af Hertha Berlin på hele 5-0 i Bundesligaen.

Yussuf Poulsen gik lørdag aften målamok, da han med tre flotte scoringer havde en overordentlig stor andel i RB Leipzigs 5-0 nedsabling af Hertha Berlin. Det var Leipzigs første hjemmesejr i Bundesligaen siden starten af februar.

Det var dog svenske Emil Forsberg, der skød målfesten i gang efter 17 minutter. En høj bold blev slået over Hertha-forsvaret, og her nåede Forsberg først på bolden og lagde den i nettet til 1-0.

Ti minutter senere var det Poulsens tur til at komme på tavlen. Timo Werner og Yussuf Poulsen løb fra Hertha-forsvaret, inden Werner uselvisk lagde den til rette for Poulsen, der let kunne score sit første mål i kampen.

Derefter kom der lidt ro på, indtil ti minutter efter pausen, hvor det var tæt på at blive 3-0. Lynhurtige Timo Werner blev sendt i dybden, men den norske landsholdskeeper Rune Jarstein diskede op med en fin fodparade på afslutningen. På det efterfølgende hjørnespark missede Yussuf Poulsen en kæmpe chance.

Blot minuttet efter kom Yussuf Poulsen dog på tavlen igen. Emil Forsberg lagde en fin stikning i venstresiden til Yussuf Poulsen, der sikkert lagde bolden ind i det lange hjørne til 3-0.

Efter en times spil skulle den danske angriber blive hattrickhelt. Endnu en gang løb Yussuf Poulsen fra Hertha-forsvaret, og ved kanten af feltet var han sikkerheden selv og lobbede elegant bolden over Rune Jarstein. Målet var Poulsens 16. sæsonmål.

To minutter senere skulle det blive 5-0. Bundesliga-startdebutanten Amadou Haidara modtog bolden på kanten af feltet i en kontra, og her lagde han bolden sikkert i kassen.

Med tyve minutter tilbage forlod Yussuf Poulsen banen til stående bifald efter sit hattrick, og der blev ikke scoret mere i opgøret efter hattrickheltens afsked med kampen.

Med den knusende sejr er RB Leipzig på tredjepladsen i Bundesligaen med fem point ned til Mönchengladbach. Hertha Berlin ligger nummer ti.