Andreas Cornelius' sæson er forbi: Er blevet opereret
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Ligue 1

Andreas Cornelius' sæson er forbi: Er blevet opereret

Den danske landsholdsspiller Andreas Cornelius er blevet opereret i højre siden af lysken, fortæller hans agent.

Han har gennem de seneste 18 måneder været plaget af smerter i lysken, og de smerter kan ikke gå over af sig selv, så den danske landsholdsspiller Andreas Cornelius har været tvunget til at få foretaget et ingreb i form af en operation.

Det fortæller hans agent, Per Steffensen, på sin Facebook-side.

Dermed er Andreas Cornelius færdig for denne sæson, da han skal bruge de kommende 12 uger på genoptræning, inden han kan træne fuldt med igen.

Danskeren, 26 år, er udlejet fra Atalanta til franske Bordeaux, men han har grundet en skade ikke spillet kamp siden slutningen af februar.

Andreas Cornelius' lejeaftale udløber til sommer, og til den tid skal han formentlig finde ud af, hvor han fremover skal spille fodbold.

- Cornelius har været hæmmet af lyskegenerne de seneste 18 måneder, og det har forårsaget irriterende skadesperioder. Den store angriber, der er udlånt til Girondins Bordeaux fra italienske Atalanta Bergamo, har hele tiden troet på gode råd om at forsøge at træne generne væk sammen med løbende behandling. For nylig indså vi, at dette ikke var muligt, hvorefter Andreas har konsulteret nogle af verdens førende lyske-kirurger med henblik på operation, skriver Per Steffensen på Facebook.

Du kan se hele opslaget herunder.

"Corner" nåede at score tre gange i 20 kampe i ligaen for Bordeaux.