Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Nedrykningsdrama mellem Brighton og Cardiff

Brighton og Cardiff kæmper om den sidste billet ud af Premier League. Vi tror Cardiff kan tage mindst et point med hjem.

Spilstop 20.45
Brighton - Cardiff X2
Odds 1,9 hos Bet365

Spilstop 20.45
Morton - Inverness 2
Odds 2,1 hos Bet365

Samlet Odds: 3,99 hos Bet365

Det ser ud til at Brighton og Cardiff skal kæmpe om den sidste nedrykningsplads. Status er, at Cardiff er fem point efter med en kamp mere. Det betyder, at gæsterne skal gå efter sejren for at have en reel chance for redning. Cardiff har set gennem hele sæsonen spillet til deres placering. Deres fordel er, at de er vant til at kæmpe mod nedrykningen. 

Den er Brighton blevet en stor del af med tre nederlag i træk. Senest efter et nederlag hjemme til Bournemouth på 5-0. Her så værterne ualmindeligt dårlige ud. Vi tror Cardiffs måde at spille på kommer til at gøre det svært for Brighton, der altså kommer med en forfærdelig oplevelse i kroppen. 

Hjemmeholdet lever fint med uafgjort, så vi prøver X2 til odds i nærheden af det dobbelte.

Inverness hører til i subtoppen på en fjerdeplads i den næstbedste skotske række. Formen er fin med seks sejre og en uafgjort i de sidste otte kampe. Hjemmeholdet fra Morton er til gengæld rigtig skidt kørende med blot en sejr i 12 forsøg. 

Vi går efter et formhold mod et toalt formforladt mandskab til pæne odds 2,1.