• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Ajax-kanon brager mod Juventus-målet

Hakim Ziyech er på ingen måder bange for at trykke på kassen, hvilket Juventus-defensiven nok skal få at opleve tirsdag aften.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 21.00
Juventus - Ajax
Hakim Ziyech over 1,5 skud på mål (inden for rammen)
1,90 @Unibet

Hakim Ziyech skyder som regel på alt, hvad der rører sig. Den hollandsk-marokkanske offensiv-spiller er Champions League med i alt 45 afslutninger i de otte kampe, han er noteret for i denne sæson. 

Læs også: Dagens Double: Nedrykningsdrama mellem Brighton og Cardiff

Ikke det hele rammer kassen, men 18 af de 45 skud er noteret inden for rammen, 19 er strøget forbi, mens otte er blokeret. De 18 afslutninger inden for rammen er flest af alle spillere i Champions League, da eksempelvis Messi er noteret for 17, Aguero for 14, Harry Kane for 13 (Alle dog med færre kampe end Hakim Ziyech)

Hakim Ziyech har i samtlige tre knock-outkampe haft haft mindst to skud inden for ramme. Og det var altså i to kampe mod Real Madrid, hvor han i begge kampe også scorede og så i det første opgør mod Juventus. 

Læs også: Spilforslag til Champions League: Skud i Suarez

Ajax er "nede" med 1-1 efter det første opgør, hvilket betyder, at hollænderne skal frem og score mindst en gang for som minimum at sikre forlænget spilletid. Og her er Hakim Ziyech den helt rette spiller at have. Selvtilliden er i top, og han har aldrig været bange for at igen og igen at søge afslutningerne. De ovennævnte stats indikerer også, at sigtekornet er ganske fornuftigt.

I de to knockout-kampe mod Real Madrid stod han for tre og syv afslutninger med henholdsvis tre og to inden for rammen i hver kamp. I det første opgør mod Juventus hamrede han på kassen seks gange - to af dem sad inden for rammen.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus