Video : Tipsbladet
Premier League

Landsholdsspiller hædret af holdkammerater: Årets spiller i Huddersfield

Philip Billings holdkammerater i Hudderfield Town stemte på ham som både årets spiller og årets unge spiller. Jonas Lössl blev nummer tre i fansenes afstemning.

Christopher Schindler vandt ganske vist den mest prestigefyldte pris som Årets Spiller i Hudderfield Town, men Philip Billing var den eneste, der hjemtog to priser, da Premier League-klubben i påsken afholdt sin årlige prisceremoni.

Billing vandt både prisen som Spillernes Årets Spiller og Spillernes Årets Unge Spiller. Det var altså hans holdkammerater, der stemte ham ind som modtager af de to priser, mens det var fansene, der lagde stemmer til Schindler.

Den tyske anfører vandt afstemningen med 23 procent af stemmerne og tog dermed aftenens toppris for andet år i streg. Jonas Lössl fik 12 procent af stemmerne og blev dermed nummer tre.

22-årige Billing takkede efterfølgende for priserne på Instagram:

Thanks to my teammates for voting me, very much appreciated

Et opslag delt af P.B (@philipbilling) den

Philip Billing var for første gang i karrieren en del af det danske A-landshold, der mødte Kosovo og Schweiz i sidste måned. Der har dog ikke været meget at juble over i denne sæson med Huddersfield, der allerede er sikre på at rykke ud af Premier League.