Ingen scoringer under svære forhold da OB gæstede Esbjerg

Forholdene var ikke gode, og det gjorde det svært for både OB og Esbjerg, som ikke formåede at score.

Hverken Esbjerg eller OB formåede at score i tirsdagskampen, og derfor endte det 0-0 i en uskøn affære på Blue Water Arena i Esbjerg.

I blæsevejr og på en langhåret bane i Esbjerg var det hjemmeholdet, der tog teten fra første fløjt. OBerne så ud til at have det svært med banen og forholdene, og det betød, at de hele tiden var på hælene.

Første chance tilfaldt Joni Kauko, men den ellers så skarpe finne sparkede langt over mål midt for mål efter fint forarbejde på højrekanten af Carlo Holse og Daniel Anyembe.

Lidt over midtvejs i halvlegen opstod den anden og sidste reelle chance i de første 45 minutter, da Adnane Tighadouini ville have Sten Grytebust smidt ud for at tage med hænder udenfor feltet, men dommeren mente, at det var på den rigtige side af feltkanten.

Returen burde også være sendt i mål af Carlo Holse, men OB-forsvarsspillerne fik heroisk kastet sig ind foran afslutningen.

Mens vestjyderne havde mest styr på første halvleg, var det fynboerne, der tog over efter pausen. Først havde Casper Nielsen en god afslutning, og bagefter sparkede Bashkim Kadrii på stolpen efter en fremragende Højbjerg-redning.

Flere gange var det lige ved og næsten for begge hold, men det var først til allersidst, at der opstod en gigantisk chance. Oti kom fri på venstreside, og med et fint indlæg fandt han William Møller, som helt fri i det lille felt sparkede forbi.

Dermed blev det ikke til mål i Esbjerg, og de to bronzemedaljeaspiranter delte i porten. Esbjerg indtager fortsat Superligaens tredjeplads med et enkelt point ned til netop OB.