Video : Tipsbladet
Superliga

Gode og dårlige nyheder: Skader sætter præg på Randers-truppen

To skadede spillere er blevet klar mens to andre fortsat er skadet for Randers, der med en enkelt point mod Vendsyssel kan sikre førstepladsen i nedrykningsspillets Gruppe 2

Det har været tæt i nedrykningsspillets Gruppe 2, hvor Randers og AaB har kæmpet om gruppens førsteplads, mens Vendsyssel og Hobro har skullet kæmpe for at undgå sidstepladsen.

Nu er vi nået til sidste runde af slutspillets gruppespil, og både Randers og Vendsyssel kan selv afgøre, om de når deres respektive mål. Et enkelt point til Randers vil sikre dem førstepladsen i gruppen, mens Vendsyssel dog skal have alle tre point for endegyldigt at undgå gruppens sidsteplads.

Til kampen har flere Randers-spillere været tvivlsomme. Mads Aaquist, Mikkel Kallesøe og Simon Graves sad alle over i påskerunden, og Johnny Thomsen måtte udgå med en skade i seneste kamp mod AaB. To af disse er dog heldigvis for Randers nået at blive klar til fredagens afgørende slag i Vendyssel.

Således er både Mads Aaquist og Johnny Thomsen med i den trup, som træner Thomas Thomasberg har udtaget til kampen. Det samme er desuden Marvin Egho. Til gengæld sidder både Simon Graves og Mikkel Kallesøe fortsat ude med hver sin lårskade, og er altså ikke blevet klar til kampen.

Dermed ser Randers' trup til fredagens udekamp mod Vendsyssel således ud:
Patrik Carlgren
Kasper Enghardt
Johnny Thomsen
André Rømer
Emil Riis
Mads Aaquist
Erik Marxen
Frederik Lauenborg
Björn Kopplin
Kevin Conboy
Benjamin Stokke
Mikael Boman
Jonas Bager
Saba Lobjanidze
Jonas Dakir
Tobias Damsgaard
Nicolai Poulsen
Kasper Høgh
Marvin Egho