Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-træner forsvarer spillerne efter sidsteplads: En folk mandfolk

Peter Sørensen er ærgerlig over, at det endte med en sidsteplads i nedrykningsspillets gruppe 2. Han føler sig dog helt klar til skæbnekampene mod Vejle.

Hobro spillede fredag aften 1-1 med AaB, og det betyder, at de ender på sidstepladsen i nedrykningsspillets gruppe 2. Det betyder samtidig, at de skal ud i en drabelig duel med Vejle om at undgå direkte nedrykning fra Superligaen. 

Hobro-træner Peter Sørensen er selvsagt ærgerlig over bundplaceringen, som han ikke mener er helt retvisende for hele gruppespillet. 

- Selvfølgelig er jeg ærgerlig over, at vi ikke kunne vinde i dag. Det var en jævnbyrdig kamp, og med lidt mere held kunne vi godt have vundet. Det kunne AaB omvendt også, og det er lidt historien om alle vores kampe i den her gruppe. Men vi står selvfølgelig med en følelse, hvor vi tænker 'satans' over at det ikke gik, sagde Peter Sørensen efter kampen til TV3+. 

Selvom Hobro-spillerne har haft det svært i hele sæsonen, så roser Peter Sørensen deres indsts. 

- Det er en flok mandfolk, jeg arbejder med. De kæmper til det sidste, og det har de gjort i alle kampe. Vi har vidst, at det her var et sandsynligt udfald, og vi er klar til kommende kampe. Vi kommer til at være en mundfuld for Vejle, siger Peter Sørensen. 

Vinderen af de to opgør skal videre møde andenpladsen fra NordicBet-ligaen, før overlevelsen er sikret.