Bayern nærmer sig mesterskabet efter ny sejr

Med en sejr på 3-1 over Hannover 96 er Bayern München kun to sejre fra det tyske mesterskab.

Det dufter af en ny ligatitel til Bayern München. Lørdag nedlagde sydtyskerne Hannover 96 med 3-1, og de er derfor kun to sejre fra at kunne kalde sig tyske mestre.

Allerede fra start i lørdagens kamp dominerede Bayern München. Kingsley Coman fik kampens første store chance, da han misbrugte med hovedet.

Derfor var der spillet en lille halv time, før det første mål kom. Robert Lewandowski stangede Bayern München i front efter et oplæg fra Joshua Kimmich.

Leon Goretzka fordoblede førringen et lille kvarter senere, da han med en flot afslutning gjorde det til 2-0. Herefter lignede sejren en formsag, men Hannover 96 kom tilbage i opgøret, da Jonathas reducerede på et straffespark efter 51 minutter.

Fire minutter senere svingede han Hannover-angriberen en hånd i hovedet på en Bayern-spiller, og så modtog han sit andet gule kort. Derfor kom Bayern München aldrig i yderligere problemer. Franck Ribery lukkede kampen efter 83 minutter.

Andetsteds fik Borussia Mönchengladbach 2-2 mod Hoffenheim, og den tidligere danskerklub har derfor stadig muligheden for at snuppe en plads i næste års Champions League.