Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-profil afviser Brøndby-rygte: Førsteprioriteten er udlandet

Marc Dal Hende kan ikke forestille sig, at han skal til Brøndby IF, som det ellers forlød i sidste uge. Han håber i stedet, at han får et udlandsskifte.

Det er nok bare en payback for historierne om Simon Tibbling, mener Marc Dal Hende.

Den målfarlige FC Midtjylland-back blev i midten af sidste uge rygtet til Brøndby IF, men han har ikke hørt om, at der skulle være et bud, og han kan ikke forestille sig, at han skal til Brøndby. Så han tænker, at historien ligner et forsøg på at skabe uro i Midtjylland forud for pokalfinalen på fredag,

I stedet er Dal Hendes førsteprioritet at komme til udlandet, hvor Brøndby Stadion som bekendt ikke befinder sig.

- Jeg håber, at jeg snart skal ud og prøve noget af. Men når det så er sagt, er jeg sindssygt glad for at være i FCM. Så der skal noget godt til, hvis jeg skal væk. Jeg vil ikke selv vurdere, hvilken liga jeg passer til eller er god nok til. Men ej, Premier League bliver det nok ikke til. Jeg er åben for lidt af hvert, siger han til BT:

Ifølge Ekstra Bladet var Brøndby klar med et bud på Marc Dal Hende på fem-seks millioner kroner. Backen har kontraktudløb om to år, og med sin rolle som jævnlig målscorer - 7 i denne sæson og 14 i sidste - er spørgsmålet, om FC Midtjylland ikke ville kunne få væsentligt mere for ham end det, Brøndby angiveligt har budt.

Pokalfinalen mellem Brøndby og FC Midtjylland spilles på fredag klokken 17.