Dagens Double: Brugge mod ny sejr
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Brugge mod ny sejr

Brugge er godt kørende, og på det helt rigtige tidspunkt. Det modsatte kan siges om Standard. Vi tror på en udesejr.

Spilstop 20.30

Standard Liege - Club Brugge 2

Odds 1,9 hos Bet365

Spilstop 18.00

Rosenborg - Haugesund 2 (asian +1)

Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,23 hos Bet365

Brugge har timet formen perfekt. Tre sejre i træk, og seks i de sidste otte. Forleden blev det til sejr over topholdet Genk. Dermed har de stadig håb om guld med tre point op. og to runder igen. I slutspillet er de det hold der har samlet flest point.

Det modsatte kan siges om Standard. De kommer med fire nederlag i træk hvor målene er raslet ind. Senest hjemme mod Gent var de helt uden tro og energi. Det er svært at forestille sig, at Brugge ikke får chancer nok til en sejr. De har masser af motivation og selvtillid, så vi tror de indfrier en ny sejr.

Rosenborg har store problemer i Norge. En sejr i syv forsøg og blot fire scoringer. Så få mål mindes vi ikke at storholdet har præsteret før. Spillet fungere overhovedet ikke. Det er muligt at de er bedre på papiret end Haugesund der er kommet fornuftigt fra start, og har nettet 10 gange. Lige nu er Rosenborg ikke bedre, og vi spiller derfor Haugesund i den lidt konservative udgave +1. Så får vi odds 1,0 hvis Haugseund skulle tabe med et mål.