Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-målmand tilbage efter tragedie: Skal med til pokalfinalen

Jesper Hansen mistede i sidste uge sin lillebror og sad derfor over, da FC Midtjylland slog FC København. Han har dog trænet med i hele denne uge og bliver også en del af holdet i fredagens pokalfinale.

Når FC Midtjylland på fredag spiller klubbens femte pokalfinale, bliver det formentlig med førstemålmand Jesper Hansen mellem stængerne. Han fik ellers fri, efter hans lillebror omkom i en trafikulykke i sidste uge, men han har selv meldt sig tilbage på træningsbanen.

Hansen nåede at sidde over til to træninger fredag og lørdag samt kampen mod FC København i søndags, men cheftræner Kenneth Andersen fortæller, at målmanden er i spil til pokalfinalen.

- Jesper træner med os igen. Det har han gjort siden i mandags, og jeg kan også godt bekræfte, at han bliver udtaget til pokalfinalen, siger han til Herning Folkeblad.

Om det også betyder, at han starter på banen, frem går ikke. Da Jesper Hansen sad over i weekenden, spillede den erfarne andenmålmand Mikkel Andersen. Det var hans bare anden kamp for førsteholdet i denne sæson, efter han også fik den allerførste pokalkamp mod Dalum IF i efteråret.

Jesper Hansen har to gange tidligere spillet og vundet den danske pokalturnering. Det var med FC Nordsjælland, og i begge tilfælde var modstanderen netop FC Midtjylland.

Der er kickoff til pokalfinalen på fredag klokken 17.