Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Vendsyssel snupper træner i Fortuna Hjørring

Vendsyssel FF udpeger Peter Enevoldsen som cheftræner i sæsonens sidste to kampe, skriver Politiken.

Vendsyssel FF præsenterer senere mandag en ny cheftræner, efter at klubben har valgt at fyre Jens Berthel Askou og assisterende træner Mike Tullberg, der blot har ført holdet frem til én sejr i foråret - søndag tabte nordjyderne til AC Horsens, og dermed venter to skæbnekamp mod nummer tre fra NordicBet Ligaen.

Lars Søndergaard har været sat i forbindelse med Vendsyssel FF, men klubbens sportsdirektør Ole Nielsen fastslog tidligere på dagen over for tipsbladet.dk, at den nuværende kvindelandstræner ikke skal agere brandslukker i Vendsyssel FF.

Det skal i stedet en anden kvindetræner, skriver Politiken.

Ifølge avisen tyder alt på, at den nuværende assistenttræner på Fortuna Hjørrings kvindehold, Peter Enevoldsen, skal stå i spidsen for Vendsyssel FF i forårets sidste to kampe. "Ålen", som Enevoldsen kaldes, er en god kending af Ole Nielsen - de to har en fortid i både SønderjyskE og Randers FC.

Peter Enevoldsen skal fra den kommende sæson være sportschef på fuldtid i Fortuna Hjørring, så det er ikke sandsynligt, at han fortsætter i Vendsyssel FF efter de kommende to kampe. 

Peter Enevoldsen er far til den tidligere AaB-profil Thomas Enevoldsen.