Video : Tipsbladet
1. division

Mere uro i FC Roskilde: Smider assistenten på porten

Efter en tumultarisk tid med økonomiske problemer og matchfixing-mistake er der nu mere uro i FC Roskilde. Ifølge Sjællandske Medier har de således fyret assistenttræner John Bredal.

FC Roskilde har haft en forårssæson, de formentlig helst vil, men sent glemmer. Først var klubben tæt på at lukke grundet økonomiske problemer, inden den blev reddet i sidste sekund. I den seneste måned har der dog været helt andre grå skyer over Roskilde. 

Den sjællandske klub er angiveligt under mistanke for matchfixing. Det fik træner Christian Lønstrup til at konfrontere spillertruppen, hvilket først fik ham suspenderet, og i sidste uge sagde han sit job op. Nu forlader endnu en af stabens medlemmer klubben. 

Det er assistenttæner John Bredal, der er blevet fyret i FC Roskilde. Det skriver Sjællandske Medier. Det er dog ikke på grund af den verserende matchfixing-sag, understreger han. 

- Det er helt fint for mig. FC Roskilde skal på deltid, og det er ikke min plan. Jeg har kunnet læse om fyraftensfodbold i Roskilde, lønnedgang og alt. Jeg havde muligheder for noget på en højere hylde i vinter, men sagde nej fordi Lønstrup og jeg havde et godt samarbejde, Derfor blev jeg, og den beslutning står jeg ved, selv om jeg står her nu, siger John Bredal til sn.dk

John Bredal har tidligere været assistenttræner i OB og FC Nordsjælland.