Video : Tipsbladet
La Liga

Barcelona-præsident: Vi har ikke snakket med Griezmann

Rygterne, som sender Antoine Griezmann til FC Barcelona, har ikke noget på sig, slår klubpræsident Josep Maria Bartomeu fast

Det er allerede offentliggjort, at Antoine Griezmann forlader Atletico Madrid denne sommer, men der er endnu ikke sat navn på franskmandens næste arbejdsgiver.

Der har igennem flere transfervinduer været kraftige rygter, der har sendt Griezmann til FC Barcelona, men skiftet er endnu ikke blevet til noget - og det er der ifølge FC Barcelona- præsident Josep Maria Bartomeu en god grund til.

- Vi har hele tiden sagt det samme. Vi har ikke snakket med ham, der er ikke noget i det. Vi ser, hvordan markedet udvikler sig i de næste dage og uger, slår præsidenten fast til det spanske medie RAC1.

Det står i skærende kontrast til meldingen fra Atletico Madrids direktør, Gil Marín, der i sidste uge afslørede, at Griezmann skifter til de spanske mestre. Det ville Bartomeu ikke kommentere på, men han ville dog gerne afsløre, at der kommer til at ske ændringer i FC Barcelonas trup i løbet af sommeren. 

- Vi har hele juni, juli og august. Vi taler planlægning og strategi, og også tænke på reserveholdet, da nogle spillere derfra kan rykkes op på førsteholdet. Der vil både komme nye spillere, og andre vil skifte væk, afslutter Josep Maria Bartomeu.