Video : Tipsbladet
Generelle

Torres: Gerrard er den bedste spiller, jeg har spillet sammen med

Fernando Torres har udpeget den bedste spiller, han har spillet sammen med i sin karriere.

Fredag annoncerede Fernando Torres, at han stopper sin aktive fodboldkarriere, hvor han har været forbi klubber som Atlético Madrid, Chelsea, Liverpool og AC Milan, mens han også har spillet et hav af spanske landskampe.

Dermed har den 35-årige angriber også spillet sammen med nogle helt fantastiske spillere gennem årene som Frank Lampard, Xabi Alonso og Andres Iniesta, men det er dog en anden midtbanespiller, der høster prisen som den bedste holdkammerat.

Fernando Torres har nemlig valgt Steven Gerrard som sin bedste medspiller gennem karrieren.

- Jeg siger altid, at den bedste spiller, jeg har spillet sammen, er Steven Gerrard. Jeg synes, han var den spiller, der gjorde mit spil komplet. Jeg mener, at mit niveau nåede en ny dimension, når jeg var på banen med ham, fortalte Fernando Torres på et pressemøde ifølge Liverpools hjemmeside.

- Det var tre og et halvt fantastiske år sammen med Steven, og jeg vil elske at komme tilbage til de dage – selv endda bare i ét minut.

Fernando Torres spillede 142 kampe for Liverpool, hvor han nåede at score imponerende 81 mål, og han havde her et tæt samarbejde med Steven Gerrard, som ofte spillede lige bag den spanske angriber, der blev regnet som verdens bedste i løbet af sin tid i Liverpool.