Video : Tipsbladet
Benelux

Serie A-klub meldes interesseret i Rasmus Nissen

Rasmus Nissen Kristensen er efter sigende et emne i italienske SPAL.

Rasmus Nissen Kristensen har i perioder ikke fået meget spilletid i Ajax, siden han i januar 2018 tog turen fra FC Midtjylland til den hollandske storklub, og i stedet har Noussair Mazraoui og Joel Veltman set ud til at være foretrukket på højre back.

Og fremfor for at indtage en rolle som reserve i næste sæson, kan den danske U21-landsholdsprofil være på vej væk.

Italienske SPAL, der sluttede som nummer 13 i Serie A i den seneste sæson, er nemlig interesserede i Rasmus Nissen. Det erfarer Tuttomercatoweb.

I SPAL er han udset som en potentiel afløser for klubbens højre wingback Manuel Lazzari, der ifølge flere italienske medier er på vej til Lazio.

Rasmus Nissen selv fortalte i starten af juni til tipsbladet.dk, at han ikke vil afvise et skifte væk fra Ajax denne sommer, hvis klubben ikke har brug for ham:

- Ja, ja. Sådan er fodboldens verden. Det kan ændre sig fra dag til dag. Hvis man mener, der ikke længere er brug for mig, må jeg finde et andet sted. Det er sådan noget, vi lever med i hvert eneste transfervindue, men Ajax er en fed klub, og selvfølgelig kan jeg se mig selv blive, fortalte Rasmus Nissen.

Rasmus Nissen Kristensen har kontrakt med Ajax indtil sommeren 2022. I den seneste sæson spillede den 21-årige højreback 19 kampe for Ajax.