Video : Tipsbladet
Skandinavien

Uønsket Bendtner: Umuligt at finde ny klub

Nicklas Bendtner har længe været på vej væk fra Rosenborg, men hidtil har der ikke været nogen, der har vist interesse for danskeren.

Den 31-årige Rosenborg-angriber Nicklas Bendtner har i løbet af sin karrieren ikke haft vanskeligheder med at finde nye klubber, men nu lader det til, at listen af interesserede er ved at være tom.

Det melder Ekstra Bladet, som kan fortælle, at Bendtners karrierevej ser ud til at være blind nu.

Avisen melder helt præcist, at der ikke er nogen klubber, som ønsker sig Nicklas Bendtner, som i den seneste tid har været fuldstændig uden kamptræning. Derudover selvtræner Nicklas Bendtner i det norske.

Rosenborg har længe ville af med danskeren, som har kontraktudløb med Trondheim-klubben til nytår, men i stedet for at vente til årsskiftet, så lader det altså til, at man vil finde en løsning nu, hvor deres veje skilles. Her vil Bendtner sandsynligvis blive økonomisk kompenseret resten af 2019.

Bendtners seneste kamp i Rosenborg-trøjen ligger helt tilbage i 28. april mod Molde, og det kunne se meget ud til, at den også bliver den sidste for hans vedkommende.

Nicklas Bendtner har i løbet af sin karriere spillet 81 landskampe, og været i klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg.