Video : Tipsbladet
Champions League

Mulige FCK-modstandere delte i første møde

Det er endnu umuligt at vide, hvem FC København skal møde i anden runde af Champions League-kvalifikationen efter uafgjort i første kamp.

Tirsdag aften skulle The New Saints hjemme i Wales tage i mod KF Fernoikeli fra Kosovo. Det bedste hold over to kampe skal møde FC København i næste runde af Champions League-kvalifikationen, men med 2-2 er det fortsat helt åbent.

De walisiske værter være klare favoritter hos bookmakerne, og det var da også dem, der slog til først. Kort efter pausen fik de tilkendt straffe, og så kunne topscorer Greg Draper gøre det til 1-0. Det var i øvrigt Drapers mål nummer 10 i de seneste syv kampe.

Endnu bedre blev det, da Aeron Edwards gjorde det til 2-0 med under et kvarter igen, men så gik der grus i maskineriet for waliserne.

Feronikeli reducerede først ved Mevlan Zeka, inden Astrit Fazliu på et straffespark dybt i overtiden sikrede et godt udgangspunkt for gæsterne.

Lige nu er mandskabet fra Kosovo videre på reglen om udebanemål, men alt kan ske, når de to mandskaber om en uge tørner sammen i den afgørende kamp.