Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland-chef: Vi skal vinde en titel hvert år, ellers er det en skuffelse

FC Midtjylland skal vinde en titel hvert år, understreger direktør Claus Steinlein.

FC Midtjylland er blevet en fast del af toppen i Superligaen, og i de to seneste sæsoner har midtjyderne hentet en førsteplads og en andenplads i Superligaen samt en pokaltitel.

Fredag indledte de også den nye sæson med en sejr over Esbjerg fB, og det er det første skridt på vejen mod at genvinde Superligaen, som de vandt i 2017/18, før de i 2018/19 kunne se FC København løfte pokalen.

I FC Midtjylland har de flotte præstationer nemlig øget forventninger, og de kan ikke længere bruge sølvmedaljer til noget. De skal slå FC København og blive mestre i denne sæson, slår FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, fast i et interview med BT.

- Vi er i Midtjylland nu kommet dertil, hvor vi skal spille med om guldmedaljerne hvert år. Og vi skal vinde en titel hvert år, ellers er det en skuffelse. Sidste års resultater gør, at vores forventninger til denne sæson stiger, og vi kan ikke længere bruge sølvmedaljer til noget i FC Midtjylland. Så vi skal slå FCK i denne sæson og blive mestre, siger Claus Steinlein.

Han fortæller endvidere, at FC København har et dobbelt så stort budget som FC Midtjylland, og at midtjyderne derfor må udfordre københavner på anden vis.

Claus Steinlein har været i FC Midtjylland, siden klubben blev grundlagt i 1999.