Video : Tipsbladet
Superliga

OB-stopper: Har ingen interesse i at forlade klubben

Der skal meget til at lokke Alexander Ludwig væk fra OB, fortæller han selv til fanmediet, OBstruktion.

OB indledte i sidste weekend den nye Superliga-sæson med et 2-3-nederlag hjemme mod FCK, selvom fynboerne var kommet foran med 2-0.

Alexander Ludwig, som sad ude med en skade i store dele af foråret, kunne dog alligevel glæde over at være med fra start og en generelt god indsats fra Jakob Michelsens mandskab.

- Det var rart. Efter en god opstart var det rart at blive valgt til første kamp, og føle man kan bidrage og gøre sig gældende. Det var fedt. Det var en sjov kamp, trods det ærgerlige resultat.

– Vi ville gerne have haft, resultatet skulle have været anderledes. Vi bød dem op til dans, og der er mange facetter i spillet, hvor vi gør de rigtige ting. Desværre får de straffet os de enkelte gange, hvor de har muligheden for det, og det er noget, man skal lære af. Vi var utroligt skuffede efter kampen, men vi kan trods alt tage en masse gode ting med, udtaler han til OBstruktion.

Den tidligere Horsens-spiller uddyber, at han på ingen måde har intentioner om at forlade OB - hverken til en udenlandsk eller en anden dansk klub.

- Det har jeg ikke så meget at sige til. Jeg spiller i OB, og jeg har hovedet her. Der har ikke været det helt store, og det har ikke været planen, at jeg skulle nogle steder nu her. Jeg ved ikke rigtig, hvad udlandet skulle være, og indland kan jeg ikke rigtig komme ind på, for mit hoved er her, og det er jeg fast besluttet på.

Kun hvis klubben ikke selv ønsker at beholde den centrale forsvarsspiller, kunne han på nuværende tidspunkt forestille sig at forlade OB.

- Der skal meget til, tror jeg. Det skal være det rigtige. Lige nu og her har jeg tre år tilbage af min aftale, og jeg føler mig godt tilpas. Det kommer også an på, hvordan klubbens planer med mig ser ud. Det skal gå hånd i hånd, og alle skal helst gerne være glade. Men som udgangspunkt skal der ikke ske noget nu og her.

– Jeg er glad for at være i OB. Jeg er meget glad for at være her og bo i byen. Så det skulle være, hvis de ikke er glade for at have mig her, men det er de heldigvis, lyder det.

Ludwig spillede samtlige 90 minutter mod FC København.