Video : Tipsbladet
Superliga

Lumb efter toppræstation: Havde lært af kampen mod FCN

Michael Lumb havde en stor kamp mod Silkeborg med AC Horsens, og han var ikke i tvivl om, hvordan sejren kom i hus.

Søndag snuppede Horsens sæsonens første Superligasejr, da de slog Silkeborg med 3-0. I dét opgør spillede Michael Lumb en stor rolle for Bo Henriksens tropper, da han både diskede op med et mål og en assist.

Det var han i sig selv glad for, men det var også vigtigt for Horsens at de fandt melodien igen efter nederlaget til FC Nordsjælland i første runde.

Det fortæller han i et interview med Horsens Folkeblad.

- Mod FC Nordsjælland overlod de bolden til os og lod os lave fejlene. Det havde vi lært af, og vi gjorde det samme mod Silkeborg, og så var vi dygtige til at stjæle boldene, siger Michael Lumb.

Endvidere påpeger Lumb, at det er sjældent, at man har vundet, som man gjorde i AC Horsens, og at det var godt at se Nicolai Brock-Madsen få scoret. Derudover vurderer han på en skala fra ét til ti, at sejren var en 20'er mod Silkeborg i vigtighed.

I de næste tre kampe venter FC København, Brøndby og FC Midtjylland for AC Horsens, hvor de møder FCK på lørdag. Her holder han godt fast i, at det var vigtigt for dem at få tre point ind på kontoen inden dén kamp.

Michael Lumbs præstation mod Silkeborg gav ham desuden en plads på denne rundes hold.