Mads Døhr Thychosen fortsætter i FC Nordsjælland
Foto: FC Nordsjælland
Superliga

Mads Døhr Thychosen fortsætter i FC Nordsjælland

Fremover kommer Mads Thychosen til at bruge sine evner for FC Nordsjælland, som også har hentet Kian Hansen fra 'Ulvene' denne sommer.

Mads Døhr Thychosens karriere har denne sommer været i et limbo, hvor han har set ud til at være på vej videre til en ny klub, og det er nu faldet på plads.

Det drejer sig om FC Nordsjælland, som den nu tidligere FC Midtjylland-spiller kommer til at tørne ud for fremover. Det erfarer tipsbladet.dk.

Tidligere har Thychosen også gjort det meget tydeligt, at han ikke så sin fremtid hos midtjyderne, som han var med til at vinde det danske mesterskab med i 2018, ligesom det blev til en pokaltriumf i den seneste sæson.

Indsatserne til træning og kamp har dog ikke givet så meget spilletid, som har irriteret Thychosen.

- Der er blevet sagt en masse ting, om at man gør det godt, men jeg synes aldrig, at det rigtig er blevet belønnet, udtalte Mads Døhr Thychosen i sidste uge.

Onsdag kom FC Nordsjælland desuden også ud med et tweet, som pegede meget på, at der nu var tale om en ny signing, med et billede af to døre, som minder om Mads Døhr Thychosens mellemnavn.

Thychosen er endvidere ikke den eneste spiller, der er skiftet fra netop FC Midtjylland til FC Nordsjælland denne sommer, da Kian Hansen tidligere på sommeren tog den samme vej.

Tidligere i karrieren har den omskolede back også spillet på et lejeophold i AC Horsens.

OPDATERET KLOKKEN 10.33:

FC Nordsjælland har nu bekræftet tilgangen af Mads Døhr Thychosen, der har fået en fire-årig aftale.