Video : Tipsbladet
Premier League

Ny Tottenham-spiller: Holdet kan vinde noget stort i fremtiden

Tottenhams nye stortalent, der huserer på venstreback og -fløj, glæder sig til at blive en del af atmosfæren på holdets nye stadion.

Efter megen snak om, at Tottenhams ved seneste transfervindue ikke skrev kontrakt med en eneste ny spiller, rundede Champions League-finalisterne det engelske transfervindue af med at hente to profiler i sidste øjeblik.

Kort efter vinduet smækkede i onsdag klokken 18, dansk tid, kunne Tottenham offentliggøre, at de nåede at sikre underskrifter fra første Giovani Lo Celso og siden det engelske stortalent Ryan Sessegnon. Sidstnævnte ser allerede frem til at møde sit nye hjemmepublikum.

- Jeg så den første kamp mod Crystal Palace og atmosfæren var fantastisk. Det vil jeg være en del af, siger Sessegnon til Tottenhams hjemmeside om klubbens nye stadion, som London-holdet åbnede i Premier League-henseende i april.

19-årige Sessegnon, der kan spille venstreback og -fløj, kommer til fra Fulham med prædikatet som et af Englands største talenter.

- Først og fremmest er jeg glad for at komme til Tottenham. Det er rette tidspunkt for mig at komme her, til et ungt og ivrigt hold, et spændende hold at blive en del af. Holdet er ikke langt fra at kunne vinde store ting i fremtiden, siger Sessegnon.

Sessegnon spillede 35 Premier League-kampe og scorede to mål i sidste sæson.