Mellberg forlænger sin status som ubesejret i 1. division efter nulløsning
Foto: Fremad Amager
1. division

Mellberg forlænger sin status som ubesejret i 1. division efter nulløsning

Olof Mellberg er kommet fornuftigt i gang med tilværelsen som manager i Danmark. Søndag fik Fremad Amager uafgjort mod Skive og er fortsat ubesejrede i sæsonen.

Det nye Fremad Amager med monegaskisk investor og den tidligere Premier League-, FCK- og Juventus-stopper Olof Mellberg som manager fortsatte søndag en fornuftig start på sæsonen, da det blev til en nulløsning mod Skive IK.

Isoleret set er en uafgjort kamp mod et oprykkerhold naturligvis ikke videre imponerende, men det må alligvel skabe tilfreds på Fremad Amager-gangene, at klubben ikke har tabt en eneste af sæsonens første fire kampe.

Således indledte Fremad Amager sæsonen med et svært program, men klarede uafgjort i sæsonåbneren mod Vejle, vandt ugen efter over de andre Superliga-nedrykkere fra Vendsyssel og har nu altså nu føjet endnu et point til samlingen. Ind imellem blev det endda til avancement i Sydbank Pokalen med en sejr over Skjold.

Fremad Amager har nu fem point for tre kampe i NordicBet Ligaen, og det samme har Skive. Det placerer Fremad Amager midt i tabellen med et tidligt hul ned til de i år hele tre nedrykningspladser.