Video : Tipsbladet
Superliga

OB forsøger desperat at afskibe vraget Anders K. Jacobsen

OB arbejder hårdt på at afskibe løntunge Anders K. Jacobsen.

Virkeligheden har ændret sig markant for Anders K. Jacobsen i OB.

Den 29-årige angriber er stadig i toppen af lønhierarkiet i den fynske klub, men han er ikke længere i toppen, når det gælder spilletid. Et år med blot to scoringer har nu kostet ved kasse ét for "AK", der kan se Sander Svendsen, Bashkim Kadrii og Issam Jebali være foran ham i køen. 

En målløs lønkonge på tribunen er naturligvis ikke noget drømmescenarie for OB, og ifølge Ekstra Bladet arbejder klubben da også hårdt på at afskibe Anders K. Jacobsen i dette transfervindue. Angriberen skal være blevet tilbudt til et hav af klubber i Nordeuropa, og OB vil også gerne indgå en aftale med en anden dansk klub. Det primære ønske er at få frigivet Anders K. Jacobsens lønkroner, så de kan investeres et andet sted.

Tipsbladet.dk talte med Anders K. Jacobsen for præcis en måned siden, og her gjorde angriberen det klart, at han ikke forventede at forlade OB i dette transfervindue. Det kan næppe afvises, han er kommet på andre tanker siden. 

Anders K. Jacobsen har et år tilbage af sin kontrakt med OB, som han skiftede til på en fem-årig aftale i 2015. Angriberen står noteret for 191 kampe i Superligaen med 48 mål til følge.

Han var ikke med i truppen i fredagens kamp mod Randers FC.