Video : Tipsbladet
Champions League

Jens Stage: Bare vi går videre, er det lige meget, hvordan vi spiller

FC København møder Røde Stjerne fra Beograd i aften i Champions League-kvalifikationen. For Jens Stage er resultatet vigtigere end spillet.

De danske mestre var ikke uheldige med at komme fra Beograd med 1-1 i første opgør mod Røde Stjerne i sidste uge, men arbejdet er kun halvt færdiggjort. I aften skal anden halvdel klares.

Når serberne besøger Telia Parken, ved FCK-spillerne, at de bare skal holde nullet; så går de videre. Og mens flere af dem betoner, at det er farligt at spille efter 0-0, slår Jens Stage fast, at han er ligeglad med, hvordan FCK går videre. Bare de gør det.

- Det var to forskellige halvlege dernede. De håber nok på en gentagelse af første halvleg, mens vi har i sinde at spille, som vi gjorde i anden halvleg. Det var en god halvleg, hvor vi dominerede dem. Det håber jeg, vi kan igen. Men så længe vi går videre, er det lidt lige meget, hvordan vi spiller, siger Stage til Ritzau.

Den tidligere AGF'er spillede selv 90 minutter i det første opgør i Serbien og har i det hele taget fået spilletid i samtlige otte FC København-kampe i denne sæson. Halvdelen af dem fra start.

Røde Stjerne-kampene er tredje runde af Champions League-kvalifikationen. Vinder FCK samlet, venter der stadig endnu en runde, før holdet kan booke en plads i gruppespillet. Her skal det slå Young Boys fra Schweiz.

Selv hvis det mislykkes, vil FC København med en samlet sejr over Røde Stjerne dog være sikker på mindst en plads i Europa League-gruppespillet.