Video : Tipsbladet
Superliga

Anton Skipper: Der er hele tiden ting man kan gøre bedre

Den unge Brøndby-forsvarer Anton Skipper er ved at gøre sig klar til kampen mod AaB søndag aften.

Når Brøndby søndag går på banen mod AaB i Superligaen, så er der gode muligheder for, at de stiller op med den 19-årige midterforsvarer Anton Skipper, da Hjörtur Hermannsson er ramt af karantæne.

For Skipper står det klart, at hans opgave handler om, at han skal holde snuden i sporet, ligesom han skal være bedst muligt forberedt til den kommende kamp. Det fortæller han i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

- Der er hele tiden ting, man kan gøre bedre og ting, man skal blive ved med at gøre. Der kigger vi på alle kampe og analyserer, hvad vi kan gøre og dermed kende en kommende modstander bedst muligt – også på søndag, så vi forhåbentlig kan gå ud og vinde mod AaB, siger han og fortsætter:

- I morgen har vi taktisk møde og træner med henblik på AaB-kampen, og så er vi søndag helt klar til at tage i mod dem på Brøndby Stadion, lyder det fra Anton Skipper.

I den seneste tid har Brøndby hoppet mellem Europa League-kvalifikationen og Superligaen, men Skipper slår fast, at han ikke har noget problem mellem at springe mellem de to turneringer, hvoraf den førstnævnte nu er overstået efter exiten mod Braga torsdag.

- Jeg synes, at i de her seks uger, hvor der har været kampe frem og tilbage i to forskellige turneringer, at vi har være gode til at skifte fokus. Der kommer jo hele tiden en ny kamp, man skal ud og præstere i, og med træningen i morgen er vi allerede videre, forklarer Anton Skipper.

Kampen mellem Brøndby og AaB spilles søndag klokken 18, og den sendes direkte på TV3+.