Ligue 1

Neymar-løse PSG taber sæsonens første kamp til sin onde ånd

Ligesom i pokalturneringen i sidste sæson led PSG søndag aften et nederlag til Rennes i den franske Ligue 1.

De forsvarende og suveræne Ligue 1-vindere fra Paris Saint-Germain kommer ikke til at gå ubesejret igennem den nye sæson. Det står allerede klart efter sæsonens anden spillerunde, hvor PSG på udebane tabte 1-2 til Rennes.

De franske mestre er ved at udvikle en for dem ret så kedelig tendens, når de spiller mod netop Rennes. Selvom PSG slog Rennes i den franske Super Cup for to uger siden, tabte de til dem i den franske pokalturnering i april.

Efterfølgende fik stjernen Neymar karantæne for at lange ud efter en fan til medaljeoverraskelsen, og derfor var han heller ikke spil, da PSG mødte Rennes igen søndag aften.

Edinson Cavani bragte de franske mestre foran efter 36 minutter, men allerede otte minutter senere udligende Rennes Niang, og tre minutter inde i anden halvleg bragte Romain del Castillo Rennes foran til 2-1, hvilket også endte med at blive slutresultat.

Dermed overhaler Rennes PSG. Rennes er på maksimumpoint seks efter to kampe, mens PSG nu kun har de tre point, de fik for sejren over Nimes i første runde.