Video : Tipsbladet
Superliga

Michelsen roser Hobros organisation: De fortjener cadeau

OB-træneren er imponeret over nordjydernes start på sæsonen, og han roser særligt den defensive organisation, som Peter Sørensen har formået at banke sammen.

Fredag aften drager OB til nordjylland for at spille mod Hobro IK, der har fået en god start på sæsonen. Peter Sørensens formåede blandt andet at spille uafgjort mod FC Midtjylland i søndags. 

Den gode sæsonstart er ikke gået uset hen. I hvert fald ikke på Fyn. OB-træneren, Jakob Michelsen er nemlig meget imponeret over Hobro, som han særligt mener har formået at skabe en solid defensiv. Samtidig har han fra tidligere opgør erfaret, at det nordjyske mandskab er i besiddelse af nogle dygtige, offensive kræfter. 

- Jeg har kun stor ros til trænerne Michael Kryger og Peter Sørensen, der i den grad har fået Hobros hold til at vokse. De har i denne sæson haft et hold, der er ekstremt svært at spille imod, og de skal have cadeau for at have banket den slags organisation ind i holdet. Statistisk set er Hobro det hold, som der er skabt tredjefærrest store chancer imod. Samtidig har de spillere oppe foran med X Factor, siger han ifølge Fyens Stiftstidende

Jakob Michelsen fremhæver blandt andre Emmanuel Sabbi som en af de spillere, der kan gøre forskellen for Hobro. Han forklarer, at man tidligere har haft problemer med at holde styr på amerikaneren.

Kampen mellem Hobro IK og OB spilles fredag kl. 19.00.