Video : Tipsbladet
Superliga

Bendtner-boom: Nu er der odds på Nicklas Bendtner i Superligaen

Hvor mange mål scorer Nicklas Bendtner i Superligaen, og hvor spiller han efter 2. februar 2020? Bookmaker er klar med flere Bendtner-specials.

Det er ikke mange timer siden, at FC København sprang transfervinduet største bombe ved at præsentere Nicklas Bendtner som ny spiller i klubben.

Læs også:Bendtner hævner sig mod FC Midtjylland: Blokerer klubben på instagram

Den tidligere landsholds-stjerne kommer fra et kuldsejlet ophold i Rosenborg og er nu hentet til Superligaen for resten af året, hvorefter han vil stå som transferfri.

Den første - men uden tvivl ikke sidste bookmaker er nu klar med odds på Nicklas Bendtners præstationer i FC København samt, hvor fremtiden ligger efter nytår.

Det er Bet25, der er klar med en række Nicklas Bendtner-specials, hvor man blandt andet kan hente odds 1,80 på, at Nicklas Bendtner scorer flere end 4,5 mål for FC København i Superligaens resterende kampe i efteråret.

Eller hvad med et hattrick af Bendtner i efteråret? Det vil kaste odds 15,00 af sig hos bookmakeren, der også allerede har været i gang med at spekulere i, hvor karrieren fortsætter efter januars transfervindue.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2019

Blandt andre er der både odds på Arsenal og FC Midtjylland. Sidst-nævnte bragte sig netop i fokus omkring Nicklas Bendtner, da klubben som en opmærksomhedsskaber i løbet af transfervinduets sidste dag begyndte at følge Nicklas Bendtners profil på Instagram.

En handling, som FC København ikke var sene til at give igen på, da Nicklas Bendtner blev præsenteret i FCK-trøjen.

Men kunne Nicklas Bendtner mon finde på at trække i FC Midtjylland-trøje i Superliga-foråret 2020 - ja, så kan man score odds 20,00 hos Bet25.

Tjek selv for andre specials - der skal nok komme flere i de kommende dage.

Læs også:Bendtner-agent: FCK spiller hans form for fodbold

Læs også:Bendtner: FCK-skifte er en helt særlig chance