Video : Tipsbladet
Superliga

Pione Sisto havde muligheder, men afviste klubskifte

Den tidligere landsholdsspiller Pione Sisto er fortsat på kontrakt i Celta Vigo, selv om klubben i dette transfervindue ledte efter løsninger i forhold til danskeren.

Celta Vigo har denne sommer sagt farvel til to af tre danske spillere - Mathias Jensen og Andreas Hjulsager er fortid i klubben - og faktisk forsøgte det spanske mandskab også at komme af med den sidste dansker.

Men Pione Sisto er ved trnasfervinduets lukning fortsat at finde i spanske Celta Vigo, og det er ene og alene danskeren eget valg.

Læs også:Solbakken vil have en klassespiller: Udelukker Sisto og tvivler på Andersen

Den tidligere FC Midtjylland-profil og landsholdsspiller havde ifølge mediet La Voz de Galicia rigeligt med muligheder i løbet af det lange sommervindue, men de blev en efter en afvist. 

Læs også:Australsk offensivspiller havde tilbud: Jeg lod Midtjylland bestemme

Sidst i transfervinduet valgte den 24-årige kantspiller at takke nej Alaves. Ifølge mediet var døren åben helt frem til midnat, men Pione Sisto endte med at blive, hvor han er, og dermed er han at finde i Celta Vigo i efteråret.

Dermed har klubben 24 mand i førsteholdstruppen frem til januar, og for Sisto er spørgsmålet naturligvis, hvor han står i forhold til de øvrige offensivspillere. Danskeren har spillet 15 minutter indtil videre i denne sæson, hvor der er spillet tre runder.

Læs også:Avis: FCN tæt på stort Mathias Jensen-salg

Læs også:Celta Vigo vil af med Hjulsager - danske klubber viser interesse

Læs også:Avis: Celta Vigo forhandler om Mathias Jensen-køb