Video : Tipsbladet
Generelle

Træner advarer AGF: Vi har nogle store, tunge folk, der godt kan stå i vejen

Ole Juel, der er cheftræner for Marstal/Rise mener, at han hold godt kan give AGF problemer, hvis Superliga-mandskabet ikke er klar på udfordringen onsdag eftermiddag.

Sjældent har favoritværdigheden været lettere at placere end forud for AGF's besøg hos Marstal/Rise onsdag eftermiddag. Mens gæsterne har et af dansk fodbolds største budgetter i ryggen, består hjemmeholdet af amatører, der optræder i den femtebedste række.

Men AGF skal ikke tro, de får det let på Ærø. Marstal/Rises cheftræner, Ole Juel, advarer om, at hans hold godt kan volde de kendte besøgende problemer. Især hvis de tager let på opgaven.

Læs også:Seriehold øjner stadionrekord mod AGF: Har opgraderet på øl- og pølsevogne

- Hvis AGF undervurderer det hele, og måske lige er knap så tændte som til en almindelig kamp i Superligaen, kan vi godt give dem problemer. Vi har nogle store, tunge folk på holdet, der godt kan stå i vejen, og som ikke er bange for at tage ved. Vi kan godt slå fra os derinde. Det kan AGF måske godt blive lidt irriterede over, tror jeg. Det håber jeg da på, siger han til Århus Stiftstidende.

Ole Juels mandskab bliver måske også løftet af anledningen. Kampen er den største i klubbens historie, og hvis alt går vel, sætter den stadionrekord mod AGF. Den er aktuelt på lige under 800 til en pokalkamp mod Silkeborg IF for ti år siden.

Læs også:AGF har skadede spillere klar: Profiler spares i pokalkamp

- Vi satser bestemt på, at vi kommer over de 800, måske nærmere 900. Man kan mærke på de lokale, at det er et tilløbsstykke, og jeg har hørt om ærøboere i Svendborg og på Fyn, som rejser hertil for at se kampen. Men vejrudsigterne er ikke fantastiske, så jeg er lidt bekymret for, hvad det betyder, har næstformand Henning Hasen sagt til tipsbladet.dk.

Der er kickoff fra den regntunge bane i Marstal klokken 17.15.

Læs også:David Nielsen om seriehold i pokalen: De kommer til at gøre alt