Video : Tipsbladet
Superliga

Missede salg: Ligegyldigt om jeg spiller her i Randers, BIF eller et tredje sted

Saba Lobjanidze er ikke sur over, at han ikke blev solgt. Han var skuffet, lige da det stod klart, men han elsker bare at spille fodbold, uanset om han gør det i Randers, Brøndby eller hvor det måtte være.

Det var ikke meningen, Saba Lobjanidze skulle være Randers-spiller nu. Hele sommeren stod han klar til at blive skudt af til en større klub, og Randers FC erklærede sig ved flere lejligheder klar til at sælge. Det rigtige bud kom bare aldrig.

Derfor er Lobjanidze med, når kronjyderne rejser til Esbjerg på søndag, og han spiller som minimum resten af efteråret i klubben. Det er han nu ikke sur over, selv om det gik ham på, lige da han indså, at han ikke fik sit transferønske opfyldt.

Læs også:Randers-træner med krokodilletårer: Er nok gladere end økonomidirektøren

- Jeg var skuffet i situationen, da det stod klart, at det ikke blev til et salg, men det har jeg for længst lagt bag mig. Jeg elsker at spille fodbold, og det er ligegyldigt, om det er i Randers, Brøndby eller et tredje sted, siger Saba Lobjanidze til Randers Amtsavis.

Det var ellers ikke nogen hemmelighed, at Brøndby IF var ude efter Randers-profilen. Sportsdirektør Søren Pedersen bekræftede, at Brøndby havde afgivet et bud, som Randers afviste, fordi det ikke var stort nok, og fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, mente, at Lobjanidze ville passe fint ind på holdet.

Læs også:Avis: Brøndby-indkøb kollapsede efter manglende salg

Noget tyder på, at spilleren syntes det samme. 

- Jeg har også hørt rygterne om Brøndby. Det eneste, jeg kan sige, er, at jeg godt kan lide Brøndby. Det er en stor klub, sagde Saba Lobjanidze.

Den georgiske offensivspillers kontrakt med Randers løber ud i sommeren 2020, så hvis klubben skal have en stor transfersum for ham, skal den formentlig overtale ham til at forlænge.

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - Randers FC