Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland afviste interesse: Gratis hollænder har fundet ny klub

Hollandske Thom Haye skal fremover tørne ud for ADO Den Haag. Han var angiveligt tæt på FC Nordsjælland tidligere på sommeren, omvend cheftræneren såede tvivl om det rygte.

Thom Haye var ikke en del af planerne i Lecce, så den hollandske midtbanespiller fik sin kontrakt ophævet på transfervinduets sidste dag. Derefter skrev Voetbal International, at han var tæt på at skifte til FC Nordsjælland.

Det bliver dog ikke til noget. ADO Den Haag i hjemlandet har i dag præsenteret Haye som ny spiller i klubben. 

Læs også:FCN blev sat i forbindelse med midtbanespillere: Det er en gang løgn

- Vi er glade for, at vi var i stand til at sikre os Thom, efter vinduet lukkede. Han bringer kreativitet og dynamik til vores midtbane, siger ADO Den Haags chef for fodboldanliggender, Jeffrey van As.

Spørgsmålet er så, hvor tæt Thom Haye var på FC Nordsjælland. Cheftræner Flemming Pedersen nævnte ingen navne, men han sagde i sidste uge følgende i et interview med tipsbladet.dk:

Læs også:Medie: FC Nordsjælland tæt på hollandsk midtbanespiller

- Vi mangler jo ikke midtbanespillere, så det kan være, der er nogen, der gerne vil bruge os (i medierne) til at bringe deres spiller frem, og derfor sender noget ud. Jeg vil gerne stå inde for, at rygterne om de midtbanespillere er en gang løgn.

Træneren råder i forvejen over mditbanefolk som Jacob Steen Christensen, Magnus Kofod Andersen, Mikkel Rygaard, Mohammed Kudus, Mikkel Damsgaard og Abu Francis.