Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træners kontrakt løber snart ud: Min hjerne er slet ikke derhenne

David Nielsen vil ikke sige meget om sin egen kontraktsituation, selv om aftalen med AGF løber ud til sommer.

Det kan godt være, at AGF fik en dårlig start på denne sæson, men klubben fra Aarhus har med fire sejre i streg i Superligaen for alvor vist, at det er en god bejler til at komme i top seks.

Klubben har siden oprykningen til Superligaen i 2015 ikke været blandt de seks bedste hold i dansk fodbold, men det kunne ligne sæsonen.

Manden bag holdet er naturligvis fortsat David Nielsen, men hvor AGF har fået godt styr på spillertruppen, har kontinuitet i trænerteamet og på ledelsesgangen, er der på den lange bane et afgørende spørgsmål omkring David Nielsen.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 9. spillerunde

AGF-træneren har kontraktudløb til sommer, efter han for snart to år siden overtog jobbet i Aarhus-klubben. Og der er ikke 

- Lige nu har vi mere end rigeligt at gøre. Først og fremmest har 'PC' (sportschef Peter Christiansen, red.) og jeg skullet færdiggøre et transfervindue. Derefter har jeg skullet bruge tid på at integrere nye spillere og sørge for, at vi fik vores hold til at fungere. Min hjerne er slet ikke derhenne, siger David Nielsen til B.T. og forklarer:

- Jeg svarer modvilligt på spørgsmålet om min egen kontraktsituation. Det er ikke der, mit fokus ligger nu.

Læs også:Tidligere spiller skal møde AGF i pokalen: Jeg glæder mig sindssygt meget

David Nielsen overtog jobbet, efter Glen Riddersholm blev fyret. Resultatmæssigt har det været lidt op og ned for David Nielsen, men i denne sæson har klubben efter den svære start lavet gode resultater, der blandt andet har budt på en imponerende sejr på 3-0 ude over Brøndby.

Klubben har med Nielsen som træner også formået at sælge Jens Stage til FC København, ligesom den tidligere Lyngby-chef også er ved at positionere Mustapha Bundu godt i forhold til et stort salg senere.

Læs også:AGF-helt taknemmelig over hattick-scoring

Læs også:David Nielsen om AaB-indkøb: Jeg er overrasket over, han ender i Danmark