Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-keeper om Jovanovic-konkurrence: Klubben var tvunget til at agere

William Eskelinen forstår godt, at AGF hentede Aleksandar Jovanovic på transfervinduets sidste dag. Han regner dog med, at han snart er klar til at byde serberen op til duel.

Denne sommer kom William Eskelinen til AGF, og svenskeren fik en god start: Han lukkede ingen mål ind i fire af sine seks første kampe. Men 1. september fik han et smæld på knæet mod Esbjerg fB, og dagen efter hentede AGF en markant konkurrent.

Klubben lejede Aleksandar Jovanovic, som den havde solgt til spansk fodbold bare et år tidligere. Eskelinen forstår godt, at AGF hentede Jovanovic ind med kort varsel. 

Læs også:Optakt: OB - AGF

- Til at begynde med var det lidt uklart med tidsprognosen på min skade, så klubben var tvunget til at agere. Men det føles fint, jeg velkommer konkurrencen. Det virker til at være en rigtig flink fyr, og vi har en god stemning i målmandsgruppen, siger William Eskelinen til Fotbollskanalen.

- Men det er klart, at det giver konkurrence, og det ser jeg frem mod, når jeg kommer tilbage. Det skal ikke være sådan, at man har sin plads "bare fordi", men man skal fortjene det.

Læs også:Overraskelse: AGF henter gammel kending tilbage

Foreløbig sidder Jovanovic dog sikkert på pladsen i målet, mens Eskelinen kommer sig over sin skade. Foreløbig har han fået to kampe: pokalopgøret mod Marstal/Rise og Superliga-kampen mod AaB.

Eskelinen håber dog at være tilbage i næste uge. Dermed misser han fredagskampen mod OB, men kan komme i spil til opgøret mod FC Nordsjælland den 29. september. Hvis han altså kan slå Jovanovic af.

Læs også:AGF-boss: Hvis man mister sin plads, er der kun én ting at gøre - bliv ond