Video : Tipsbladet
Superliga

Vigen om lyskeskade: Har døjet med det i et års tid

Problemer med lysken har været et tilbagevendende problem for Lasse Vigen, fortæller han søndag.

Lasse Vigen har været en stor profil på Brøndby-mandskabet siden sit skifte fra Burton Albion, og midtbanegeneralen spillede også de første kampe i sæsonen for Niels Frederiksens mandskab.

Men så blev Vigen skadet, og han har siden kæmpet for at komme tilbage i kampform.

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Den tidligere danske U21-landsholdsspiller er nu blevet udtaget til kampen mod Esbjerg, men det er ikke ensbetydende med, at Vigen er hundrede procent klar til at spille igen.

Lysken har nemlig voldt ham problemer i et års tid, og der kan stadig gå et stykke tid, før Brøndby-spilleren er tilbage i topform.

Læs også:Niels F. før møde med Esbjerg: Trænerskifte betyder ingenting

- Jeg havde egentlig ikke tænkt over, hvor længe jeg har været ude, fordi der ikke har været nogen tidslinje, men uge til uge, men jeg tror, det er syv-otte uger nu. Det er lang tid. Jeg håber meget at være tilbage snart, og jeg har også set fremgang de sidste to-tre uger. Det er bare altid lidt drilsk med sådanne lyskeskader. De sidste ti procent, der mangler, kan godt tage noget tid om at komme, siger han til 3point.dk og uddyber:

- Det er reelt et problem, jeg har haft i mere end et år i større eller mindre grad. Jeg har måske godt kunne spille med det, men ikke altid lige komme på hundrede procent bagefter og nå at blive klar.

Lasse Vigen spillede senest 45 minutter i 1-2-nederlaget til AC Horsens.

Læs også:Mukhtar vil bryde dårlig statistik mod Esbjerg: Vi skal vise, vi er bedre

Læs også:Radosevic: Jeg forventer endnu en hård kamp mod Esbjerg

Læs også:Esbjergs vikarierende chef vil se angrebslyst mod Brøndby