Video : Tipsbladet
Superliga

Bendtner: En kæmpe oplevelse for mig

Nicklas Bendtner kalder det en drøm at stå foran fansene i Parken, men er skuffet over, at det ikke blev til tre point mod FC Midtjylland.

FC København fik søndag aften 0-0 på hjemmebane mod FC Midtjylland i et sandt topopgør. Undervejs blev Nicklas Bendtner skiftet ind til sin Parken-debut og det gjorde indtryk på den tidligere Arsenal- og Juventus-angriber.

- Det er noget, jeg har drømt om altid at komme herind og spille. At stå foran fansene, så det var en kæmpe oplevelse for mig, sagde Nicklas Bendtner efter kampen til 3+.

Læs også:Nulløsning i topbrag giver status quo i guldkampen

Meget mere energi ville han dog ikke bruge på indtrykket, for FCK mistede med resultatet en mulighed for at komme tættere på FC Midtjylland på førstepladsen.

- Det var som sagt dejligt at komme ind, men jeg vil ikke snakke så meget om mig selv, for jeg er skuffet over, at vi ikke får tre point med. Det havde været godt at lukke hullet, når vi har så mange kampe, der kommer. Hvis du kigger på kampen chancemæssigt, så har de også to chancer, så måske er uafgjort fair nok, sagde Bendtner.

Læs også:LIVE: Sådan gik det til, FCK tog imod FCM

FC København er fortsat fire point efter FC Midtjylland i toppen af Superligaen.

Læs også:Bedst og værst: Fischer var farlig igen, da Bendtner fik Parken-debut