Video : Tipsbladet
Superliga

AaB’s reservekeeper: Jeg er ikke så langt fra Jacob Rinne

Andreas Hansen glæder sig over spilletiden i pokalturneringen for AaB og mener ikke, at han er meget dårligere end nordjydernes førstevalg i målet.

Blandt AaB’s målmænd er rollerne fordelt klart og tydeligt: Jacob Rinne er førstevalg, mens Andreas Hansen må nøjes med en reserverolle.

Andreas Hansen kom til AaB denne sommer fra HB Køge og vidste dengang, at der ventede en rolle som reserve. Den 24-årige keeper har dog været i aktion et par gange for AaB i denne sæson, da han har stået holdets to pokalkampe, og det glæder han sig over.

Læs også:Der er trukket lod i pokalturneringen: Nu mødes Superliga-hold

Og hvis der skulle være brug for ham i Superligaen, er han også klar. Han er nemlig ikke langt fra Jacob Rinnes niveau, vurderer han selv. 

- Men jeg synes ikke, at jeg er så langt fra ham. Han gør det rigtig godt i Superligaen, og det er selvfølgelig svært at slå ham af. Så jeg tager bare alle de minutter, jeg kan få, siger Andreas Hansen til Nordjyske.

Læs også:Træner for seriehold: Vi spillede 100 procent op med OB

I pokalturneringen har Andreas Hansen endnu ikke indkasseret mål, før AaB i næste runde møder hans tidligere klub, HB Køge.

Læs også:OB sikkert videre i pokalen: Slog lokalt seriehold ud

Læs også:Skive-træner: En kamp mod Brøndby kommer altid belejligt

Læs også:FC Utrecht-træner om Makienok: Det er forfærdeligt for den dreng