Træner for seriehold: Vi spillede 100 procent op med OB

Chris Margaard var bange for, at hans Otterup-mandskab ville få en røvfuld af OB, men slap med et 2-0-nederlag. Træneren mener, at Danmarksserie-holdet spillede lige op med OB.

Der var end ikke spillet fem minutter af tirsdagens pokalkamp, da Otterup B&IK fra Danmarksserien kom bagud mod Superliga-gæsterne OB. Da lignede det en lang aften for hjemmeholdet, men sådan blev det ikke.

OB scorede først igen i det 78. minut, så gennem tre fjerdedele af kampen var den stadig helt åben. Det er Otterup-træner Chris Margaard godt tilfreds med.

- Vi holder vore principper og går til pausen med 0-1 og har haft et par chancer samtidig med, at vi har holdt dem væk. Det er en åben kamp, Vi holder dem også fra chancer i anden halvleg, men så scorer de et blændende mål. Men i det åbne spil spiller vi 100 procent op med OB. Hvis jeg skal være lidt fræk, så er vi i stand til at holde mere på bolden end dem. Derfor er jeg stolt af mine spillere, siger Margaard til Sport Fyn.

Det var især Sander Svendsen, der sørgede for, at OB vandt pokal- og lokalopgøret i Otterup 15 kilometer mod nord. Han lagde op til Mathias Greves føringsmål, og han scorede selv til 2-0 på et flot langskud.

Dermed blev OB det første hold, der kvalificerede sig til fjerde runde af Sydbank Pokalen. Otte holder gør fynboerne selskab i løbet af onsdag. Dagens kamp er: